Armbanden

ARMBAND MUSCLE

€ 19,99

ARMBAND MUSCLE

€ 19,99

Stoere armband van leer met een roestvrije stalen anker als sluiting. Past bij al je outfits en is makkelijk te combineren. Deze armband is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

ARMBAND HOOK

€ 14,99

ARMBAND HOOK

€ 14,99

Mooie armand met een sluiting in de vorm van een vissershaak. De sluiting geeft de armband een stoere uitstraling en is van roestvrije staal. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

 

 

Stevige armband van leer die past bij een stevige persoonlijkheid. De luxe sluiting is van roestvrije staal. Leuk om te combineren met een pak. Verkrijgbaar in bruin.

ARMBAND HARRY

€ 22,50

ARMBAND HARRY

€ 22,50

Maak je outfit compleet met deze trendy armband. Het is gemaakt van leer en een roestvrij staal sluiting. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

ARMBAND SIR

€ 22,50

ARMBAND SIR

€ 22,50

Style je outfit af met deze armband en je bent ready to go. Mooie armband gemaakt van leer en een roestvrij staal sluiting. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Stijlvolle armband met een magneetsluiting. Je hebt je armband met een simpele klik aan. Makkelijk en licht in gewicht. Verkrijgbaar in zilver. 

Wil je met stijl de kroeg in ? Dan moet je deze stijlvolle armband hebben. Met een klik zit het vast door de magneetsluiting. Verkrijgbaar in zilver en goud.

ARMBAND MALE

€ 15,00

ARMBAND MALE

€ 15,00

 

 

Een armband met stijl voor een perfecte uitstraling. Deze armband  past bij ieder outfit. Maak een mooie combi met een van onze andere armbanden. Verkrijgbaar in goud en is van rostvrij staal.

 

 

Deze simpele armband is echt van deze tijd. Het mag dus niet ontbreken aan je pols. Het is gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar in zwart.

ARMBAND CROWN

€ 15,00

ARMBAND CROWN

€ 15,00

 

 

Simpel maar ook stoer. Als je jezelf hiermee identificeerd dan past deze armband perfect bij jou. Gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar in zwart.

Deze stoere armband heeeft mooie gekleurde stenen en een bedel. Een geweldige aanvulling op jouw collectie! Verkrijgbaar in rood en een mix van verschillende kleuren.